Lakás (téglaépítésű) Eladó Budapest II. kerület - Csatárka

Eladó Budapest II. kerület Lakás (téglaépítésű)
131 m2Alapterület 5 Szoba
99 900 000 FtÁr
Loading... Loading
253591Azonosító
További adatok

Panoráma Kilátás

Jó állapotú Állapot

Tégla Szerkezet

7 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Dupla komfort Komfort

Saját beálló Parkolás

Emelet 3

Nincs Lift

Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Nincs Kertkapcsolat

2000 Építés éve

Déli Tájolás

Kizárólag irodánk kínálatában!

Örök panorámás, erkélyes (7,5 nm), jó állapotú, műszakilag és esztétikailag részben felújított (nyílászáró csere 2017 áprilisában megtörtént), 5 szobás, D-i fekvésű, csendes, természetvédelmi területre néző lakás eladó.

A 2000-ben épült 4 lakásos társasház folyamatosan karbantartott. Az épület és a kert esztétikai és műszaki szempontból is jó állapotú. 2019 évre a lakók elsősorban a kerítést és a homlokzati erkélyek korlátját érintő esztétikai változtatásokat vették tervbe, melynek köszönhetően megtartva eredeti hangulatát, a jelen kor építészeti divatjához közelebb fog állni a társasház megjelenése.
A lakás a 3. emeleten található. Lift nincs.

A bejárati ajtón belépve az előszobából jobbra nyílik a kisebb méretű fürdőszoba – itt kapott helyet a cirkó berendezés is. Szemben tovább haladva a nappaliba érkezünk, ahonnan rögtön balra a konyhát találjuk, majd az étkezőt és mellette – szintén a nappaliból bal kéz felől – az egyik szobát találjuk. Az erkély, ahonnan csodás panorámában gyönyörködhetünk, a nappali végéből nyílik. Jobb kéz felől, szeparáltan helyezkedik el a másik két szoba és a nagy méretű fürdőszoba.

A szobák burkolata fa parketta, a vizes helyiségeké kerámia járólap.
Fűtése: gáz cirkó
Belmagasság: 2,8 méter

A lakáshoz tartozik a zárt kerten belül, két személygépkocsi számára felszíni, fedetlen gépkocsi beálló, melyek kötelezően megvásárolandóak (áruk együtt: + 5.000.000 Ft az ingatlan vételárán felül)

Extrák: légkondicionáló berendezések

Közös költség nincs, azonban a társasház közös tulajdonaira vonatkozó kiadásokat a lakók a tulajdoni hányad arányában egyenlítik ki.

A közölt adatokhoz a tulajdonos által megadott információkat használtuk fel. Az ingatlan általunk megadott mérete azonos a tulajdoni lapon található mérettel.

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok

Keressen bennünket

Horváth Beatrix Ildikó

Horváth Beatrix Ildikó

Hívjon bizalommal

+36-70-947-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
Ingatlan Diszpécser
+36 1 720 3855