Lakás (téglaépítésű) Eladó Budapest VI. kerület - Jókai utca

Eladó Budapest VI. kerület Lakás (téglaépítésű)
121 m2Alapterület 3 Szoba
158 067 000 FtÁr
Loading... Loading
279082Azonosító
További adatok

Udvari Kilátás

Új Állapot

Tégla Szerkezet

59 m2 Erkély/terasz

Házközponti egyedi mérővel Fűtés

Dupla komfort Komfort

Utcán, közterületen Parkolás

Emelet 5

Legfelső emelet

Van Lift

Kiváló Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Nincs Kertkapcsolat

Tetőtéri ingatlan

2019 Építés éve

Amikor meghalljuk azt a szót, hogy luxusapartman, gondolatainkban már meg is jelenik a vágyott lakás, mely minden igényünket kielégíti. Egy otthon egy magasabb szinten.

Budapest szívének egyik csendesebb zugában helyezkedik el ez az új építésű, esztétikailag és minőségileg is magas színvonalat képviselő lakás.

A VI. kerület ezen része vetekszik a párizsi miliővel. Pár perces sétával elérhetjük a nyüzsgő belvárost, a mozikat, a színházakat, az éttermeket, elegáns kávéházakat.

Az épület eredetileg egy meglévő földszinttel és 1 emelettel rendelkezik, erre 4 új szint került ráépítésre, ahol 13 új lakás alakult ki.
Az épületet jellemzi majd a sok zöld terület. Az udvar hamarosan parkosításra kerül. A homlokzaton lefutó zöld növények pedig körbefonják majd az egész épületet. Ez egy tenyérnyi zöld mező a város szívében.

Homlokzaton visszaköszön az épület múltja. Réges-régen egy híres bádogos testvérpár tulajdonában volt az egész épület. Az általuk használt, máig ismert motívum végigfut a homlokzaton, és megjelenik az épület egyes részein, különlegessé, egyedivé téve a házat. A motívumot egy különleges eljárással, cementlapokból készítették.

Ez a lenyűgöző lakás 121,24m2-es, belső kétszintes penthouse, melyhez tartozik egy 13,10m2-es és egy 43,29m2-es nagyméretű terasz. Az apartman alsó szintje egy tágas, amerikai konyhás nappaliból, egy nagyméretű szobából, egy fürdőszobából, és egy wc-ből áll, valamint itt található a 13,10m2-es terasz. A kiváló elrendezésnek köszönhetően, kellemesen, kényelmesen érezhetjük magunkat, akár családdal, akár egyedül, akár párral költözünk be ebbe a csodás otthonba. Tökéletes élettér. Minden luxussal felszerelt.
A galériaszintre egy elegánsan kialakított csigalépcsőn mehetünk fel. Itt található egy nagyméretű szoba, egy fürdőszoba wc-vel, és a lakás leglátványosabb része, a terasz.
A nagyméretű, galériaszinten található 43,29m2-es terasz a kellemes, csendes belső udvarra néz. Méretének köszönhetően, ez a terasz kiválóan alkalmas pihenésre, sütésre-főzésre, összejövetelekre, családi együttlétre.

A lakásban geo-tarifás energiatakarékos központi Panasonic hőszivattyús rendszer biztosítja a padlófűtést, a mennyezethűtést, valamint a melegvíz-ellátást, így a lakásban nem kell a radiátor testnek, bojlernek és a klíma egységnek helyet találni.

A lakás minden szempontból különleges, egyedi jellegekkel bír. Befektetésnek is tökéletes.

Ha belvárosra vágyna, csendes környezetben. Ha különlegeset szeretne egy, a történelmét is megörökítő házban. Ha befektetésnek szánná a lakást, keressen fel!

Kiss Petra

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok

Keressen bennünket

Székely Gabriella

Székely Gabriella

Hívjon bizalommal

+36-30-694-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
Ingatlan Diszpécser
+36 1 261 0573